webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Ferrell, Sierra Long Time Coming
  • Ferrell, Sierra
    Long Time Coming

  • onze prijs:€ 16.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:20 augustus 2021
  • levertijd:3 5 werkdagen
 
Info

Sierra Ferrell levert met Long Time Coming een droomdebuut af dankzij een aantal geweldige muzikanten, maar ook zeker dankzij haar veelzijdige songs en haar fantastische stem. Sierra Ferrell liet na haar tienerjaren de kleine landelijke gemeenschap in west Virginia waar ze opgroeide achter zich en sloot zich aan bij een groep muzikanten. Via Seattle en New Orleans is ze terecht gekomen in Nashville, Tennessee, waar ze haar debuutalbum opnam.

Dat deed ze samen met de gelouterde producer Gary Paczosa, die eerder werkte met onder andere Alison Krauss, Dolly Parton en Sarah Jarosz. In de studio in Nashville kreeg Sierra Ferrell ook nog eens gezelschap van een heel leger aan muzikanten, onder wie topmuzikanten als Billy Strings, Sarah Jarosz, Dennis Crouch, Jerry Douglas, Tim O’Brien, Nate Leath en Stu Hibberd.

Al deze muzikanten tekenen voor een vol en veelzijdig geluid, waarin gitaren, mandoline, banjo, dobro, lap steel en viool wat mij betreft de show stelen, maar ook de prachtige bijdragen van blazers in een aantal songs mogen niet onvermeld blijven.

De veelzijdigheid blijft niet beperkt tot het instrumentarium op Long Time Coming, want Sierra Ferrell kijkt ook niet om een genre meer of minder. Country, folk en bluegrass domineren op het debuutalbum van de Amerikaanse muzikante, maar ze kan ook uit de voeten met onder andere honky-tonk, western swing, cajun en jazz, om nog maar een paar genres te noemen.

Klik hier voor alles van Ferrell, Sierra