webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Golden Earring / Boek Ode Aan De Earring
  • Golden Earring / Boek
    Ode Aan De Earring

  • onze prijs:€ 16.95
  •  
  • formaat:Boek
  • releasedatum:14 juli 2021
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

EEN UNIEK EERBETOON AAN DE GROOTSTE ROCKBAND IN DE NEDERLANDSE GESCHIEDENIS!

Het team van Lust For Life heeft er de afgelopen maanden keihard aan gewerkt en presenteert nu vol trots Ode aan de Earring: een allesomvattend, maar liefst 132 pagina’s tellend, zeer luxueus uitgevoerd magazine over zestig jaar Golden Earring! Dit eerbetoon aan Neerlands grootste rockband ligt vanaf woensdag 14 juli in de winkel.

Ode aan de Earring bevat een hele reeks nieuwe interviews met o.a. Barry Hay, Danny Vera, tatoeagekoning (en albumhoes-ontwerper) Henk Schiffmacher, film- en videoclipmaker Dick Maas en bekende binnen- en buitenlandse muzikanten die in meer of mindere mate beïnvloed zijn door de band. Daaronder bevinden zich Spike (Di-rect), Geddy Lee (Rush), Steve Harris (Iron Maiden) en Billy Gibbons (ZZ Top).

Ook bevat het magazine een aantal speciale fotokaternen, op extra glossy papier, met beeldmateriaal dat nooit eerder is gepubliceerd. Verder komen fans aan het woord over hun bijzondere band met ‘de Earring’. En last but not least wordt in Ode aan de Earring bekendgemaakt welke song en welk album in de afgelopen maanden door duizenden fans en muziekliefhebbers zijn verkozen tot de allerbeste van Golden Earring.

Omvang 132 pagina’s
Formaat 23 x 30 x 1,1 cm (staand formaat)

Dit zijn de hoogtepunten:

- De lange adem van Radar Love
Een nieuw interview met Barry Hay over de song die nooit verveelt en de carrière die hem zoveel meer bracht dan hij ooit durfde te dromen.

- Zonder Moontan geen Maiden
Wereldsterren als Steve Harris (Iron Maiden), Geddy Lee (Rush), Ted Nugent en Billy Gibbons (ZZ Top) halen herinneringen op aan de Haagse helden.

- The Naked Truth
Hoe een contractvullertje een monsterhit werd.

- Reis door een gouden oeuvre
Van het onbevangen debuut Just Ear-Rings (1965) tot de krachtige zwanenzang Tits ’N Ass (2012): in deze special nemen we je mee op een reis door het oeuvre van Neerlands grootste rockband aller tijden.

- Golden Earring Top 40
We vroegen fans naar de beste Earring-songs. Uit de duizenden inzendingen konden we een prachtige Earring Top 40 samenstellen!

- In de voetsporen van de Golden Earring
Danny Vera, Pablo van de Poel (DeWolff) en Spike van Zoest (DI-RECT) over hun liefde voor en ervaringen met Golden Earring.

En verder:

Voorwoord van Jan Smeets

Moontan Het album dat alles veranderde

Frans Krassenburg De oerzanger van de Earring

Tits 'N Ass Borsten, billen en een toegift

Fotospecial De Earring live

De Earring en ik Fans over hun favoriete band

De leukste Earring-covers Van Ministry tot William Shatner

De solo-uitstapjes Van Jojo tot Sloper

Not To Find De grootste Earring-collectibles

Nawoord van Barry Hay en nog heel veel meer!

Klik hier voor alles van Golden Earring / Boek