webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Blaudzun Lonely City Exit Wounds
  • Blaudzun
    Lonely City Exit Wounds

  • onze prijs:€ 15.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:21 januari 2022
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Geschreven alsof het zijn laatste album is, met de gedrevenheid van een debuut; Blaudzun is terug en presenteert dit jaar Lonely City Exit Wounds, misschien wel zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. Het album werd geschreven in een tijd waarin alles ineens tot stilstand kwam en de vaart de volkeren werd verstomd door een oorverdovende stilte. Vanuit deze stilte ontvouwt zich nu een nieuwe tijd, vereeuwigd door Blaudzun in 12 puntgave songs.  

“De songs op dit album hebben soms de schijn van opgewektheid maar zijn in de kern angstaanjagend. Pas nadat je dat ondergaat en meemaakt, is er een kans dat je hun ware aard ontdekt en wellicht troost vindt. Dat hoop ik tenminste.” – Blaudzun. 

De openings track Lonely City Exit Wounds start waar Blaudzun was gebleven, een groots en filmische song die de kaders schetst voor een nieuwe tijd. Daarvanuit neemt hij de luisteraar mee langs zijn beste popsongs ooit; de troost van Closer, de ode die Real Hero is en het vergezicht dat Wide Open schetst… een vergezicht waar we inmiddels beland zijn. Van troost tot hoop; Lonely City, Exit Wounds, een document van het nieuwe decennium. 1.  Lonely City Exit Wounds
2.  Closer
3.  Jettison
4.  Save Me
5.  Real Hero
6.  Running To Meet The Sundown
7.  Wide Open
8.  Dontfuckitup
9.  May
10.  June
11.  End Times Kissing In The Daytimer
12.  Ny-rio-berlin
1.  Lonely City Exit Wounds
2.  Closer
3.  Jettison
4.  Save Me
5.  Real Hero
6.  Running To Meet The Sundown
7.  Wide Open
8.  Dontfuckitup
9.  May
10.  June
11.  End Times Kissing In The Daytimer
12.  Ny-rio-berlin
Klik hier voor alles van Blaudzun