webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Bos, Stef Bitterlief
  • Bos, Stef
    Bitterlief

  • onze prijs:€ 17.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:21 maart 2023
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Het nieuwe album van Stef Bos heet Bitterlief. Inclusief het mooie 'De Weg'.

Stef Bos: "Het avontuur van deze cd begon al lang geleden met de wens om weer eens met een producer in zee te gaan. Sinds ik in 1992 met Boudewijn de Groot als producer de cd 'Tussen de liefde en de leegte' opnam, was ik zelf de kapitein op het schip van alle cd's die volgden. De afgelopen tien jaar was dat vooral in samenwerking met mijn band waarmee ik ook veel van het materiaal schreef. Ik voelde de laatste jaren dat het tijd werd om die gewoonte te doorbreken. De naam van Jo Francken zoemde ook al jaren rond in mijn hoofd. Iemand met een mooie ongenaakbare kijk op muziek die altijd probeert naar de essentie te zoeken van degenen met wie hij werkt. Toen Corona alles stil legde voelde ik dat het moment was aangebroken om de teugels weer een keer uit handen te geven."

"Het werd een mooi avontuur waarmee ik geregeld met huiswerk naar huis werd gestuurd door Jo en zijn getalenteerde kompaan Pieter Jan Maertens. Ik houd van weerwerk, het haalt je uit de comfortzone en brengt een mens verder. Mij is het nooit zo te doen om een resultaat of een bestemming maar veel meer om de weg daar naartoe en die weg was in dit geval louterend voor mij"

'Geen Ander' is bewust gekozen als eerste teken van leven van de hele cd Bitterlief omdat het de sound en sfeer laat horen die we zochten. Alle songs werden eerst op piano of gitaar in de basis opgenomen om daarna te kijken waar het lied nog meer om vroeg. Tom Vanstiphout met zijn gitaar en Bart Van Caenegem aan de piano waren de meedenkers en uitvoerders van dienst.

Klik hier voor alles van Bos, Stef