webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Sampha Lahai -coloured-
  • Sampha
    Lahai -coloured-

  • onze prijs:€ 24.99
  •  
  • formaat:LP
  • releasedatum:20 oktober 2023
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

INDIE ONLY WHITE VINYL
COLOURED | INDIE ONLY


Sampha is terug met zijn langverwachte tweede album Lahai. Het album, dat is vernoemd naar de naam van zijn grootvader van vaderszijde, wat tevens Sampha's tweede naam is, omarmt de verwondering en magie van het leven en combineert op harmonieuze wijze de betoverende chaos die ontstaat wanneer men geconfronteerd wordt met de eeuwige cyclus van het leven en het bovennatuurlijke.
 
Met 14 tracks en bijdragen van enkele van Sampha's beste vrienden, collega's en samenwerkingspartners, waaronder: Yaeji, Léa Sen, Sheila Maurice Grey (Kokoroko), Ibeyi, Morgan Simpson (Black Midi), Yussef Dayes, Laura Groves en Kwake Bass, is Lahai, in tegenstelling tot Process, een gemeenschappelijke onderneming waarin Sampha de vele manieren verkent waarop wij als mensen met elkaar verbonden zijn en met iets groter dan onszelf.
 
Voor de single "Only" is een door Dexter Navy geregisseerde video uitgekomen. Hier horen we een nieuw energieke Sampha, terwijl hij melodieus rapt over een gefragmenteerde, hip-hop getinte beat met medeproductie van El Guincho.

Als opmerkelijke zanger, songwriter en producer is het geen wonder dat artiesten als Kendrick Lamar, Stormzy, Travis Scott en eerder Drake, Solange, Frank Ocean, Beyoncé, Lil Wayne en Alicia Keys allemaal een beroep hebben gedaan op de artiest vanwege zijn onnavolgbare stem en zijn bijdragen aan songwriting en productie in hun muziek.

Klik hier voor alles van Sampha