webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Novastar The Best Is Yet To Come
  • Novastar
    The Best Is Yet To Come

  • onze prijs:€ 18.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:16 februari 2024
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

‘The Best Is Yet To Come’; een unieke verzameling met nieuwe versies (met een sterke live feel) van zijn grootste hits (Wrong, Mars Needs Woman & The Best is Yet To come) én bovendien als extra één gloednieuwe song.

Al jaren krijgt Joost de vraag van fans naar een carrière overzicht met zijn grootste hits uit zijn rijke oevre. Het antwoord op die vraag was altijd even kort als duidelijk: nee.
Achteruit kijken is immers geen optie in de wereld van Joost Zweegers. “Be great or be gone” is de slogan die al vele jaren boven zijn piano hangt.

Het waren Mikey Rowe & Andrew Britton die hem overtuigden om het wel te doen. ‘Mike & Andy’ gaven Joost het perspectief om zijn grootste songs gewoon helemaal opnieuw op te nemen. Op de manier zoals ze in 2024 zouden moeten klinken. Fris, jong en tijdloos – zoals elke Novastar song geschreven wordt. Het werd een rollercoaster. Zowel muzikaal als emotioneel.

Een top team van muzikanten werd samengesteld met pianist Mikey Rowe (Noel Gallagher's High Flying Birds), gitarist Andy Britton (Top Gear soundtracks), gitarist Skin Tyson (Robert Plant), drummer Keith Prior (David Gray) & bassist Erik Rademakers (Selah Sue).

Joost liet met dit album zijn kinderdroom in vervulling gaan. Hij dook de befaamde “Studio 2” van de Abbey Road studio’s in op exact dezelfde plaats waar zijn grote helden The Beatles hun grootste successen hebben opgenomen. Novastar in Abbey Road. De cirkel is rond.

“Om een selectie van mijn bekendste songs opnieuw te kunnen opnemen in dit gezelschap en op deze unieke locaties is een jongensdroom die in vervulling is gekomen. Dit is het absolute hoogtepunt uit mijn muzikale carrière.” - Joost Zweegers


Tracks

 

1. Wild Years

2. Wrong

3. When The Lights Go Down On The Broken Hearted

4. Because

5. Closer To You

6. Light Up My Life

7. Mars Needs Woman

8. Never Back Down

9. Cruel Heart

10. The Best Is Yet To Come

11. Look At You Now

Klik hier voor alles van Novastar